Coaching

Heb je een vraag of loop je steeds tegen hetzelfde probleem op. Cijfer je jezelf te vaak weg. Je staat voor iedereen klaar. Maar wanneer krijg je iets van een ander terug? Ben je vermoeid, en toch lukt het slapen niet, omdat je hoofd misschien wel te vol zit. En je hebt misschien nog wel heel veel te doen. Een overvolle agenda die maar niet leger wordt. 

Soms lijkt het ondanks je heel erg je best doet, je maar niet vooruit komt. Dan is het misschien tijd om even stil te gaan staan en op zoek te gaan naar jezelf. Waar sta jij en waar wil jij staan in de maatschappij. Ben je opgeslokt door gewoontes, verwachtingen en patronen? Wil je meer balans in het leven, meer tijd voor jezelf om te genieten van wat er toe doet? Ja, jij moet het zelf doen. Ik kan je hulpmiddelen aanbieden middels het coachen om je daarbij te begeleiden. Dus je hoeft het niet helemaal alleen te doen. 

Ik kan je begeleiden bij bijvoorbeeld een van de onderstaande klachten; 

- Stress

- Angst, verdriet

- Onzekerheid

- Burn-out klachten

- Hoog gevoeligheid

- Levensvragen

 

Voorafgaand aan het coachen spreek ik een "klik"gesprek met je af. Deze is vrijblijvend. Ik vind het belangrijk dat er wederzijds een "klik" is om te gaan coachen.