Kunstzinnig en Dynamisch

Kunstzinnig en Dynamisch betekent voor mij creatief zijn in beweging. Maar hoe doe je dat? Voor mij is creatief bezig zijn een belangrijk instrument. Of het nu om schilderen of boetseren gaat of gedichten schrijven, dansen, zingen of drama. Voor mij zijn dit hulpmiddelen om dichter bij mezelf te komen. En wat is het heerlijk om je "flow" mee te kunnen bewegen. 

Vroeger als kind werd je niet belemmerd om creatief en dynamisch te zijn. Als je wilde zingen dan zong je. Als je wilde schilderen dan schilderde je. Je speelde en je was vrij. 

Tot op een dag er van alles van je werd verwacht. Vaak begon het al op school. Je (innerlijk) kind stopte met spelen. Het werd immers van je verwacht. Bij de ene meer dan bij de ander groeide het "Ego" van prestaties en verwachtingen. 

Als het "Ego" belangrijker wordt dan het "spelende kind" in je. Ben je dan nog gelukkig? Ben je in balans? Ik wil je uitnodigen om creatief te gaan spelen. Je in contact met je "innerlijke kind" te laten komen. In beweging te komen.