Workshops

Intuïtief schilderen

Maandelijks geef ik een workshop intuïtief schilderen. Wat is intuïtief schilderen? Je gaat los vanuit het denken en met je gevoel "vanuit je hart" aan het werk. Wat "jouw hart" je ingeeft komt op papier te staan. Wat heeft jouw hart je te vertellen? 

Binnen het intuïtief schilderen is het proces misschien wel belangrijker dan het eindresultaat. 

Moet je goed kunnen schilderen? Nee dat moet zeker niet. Je kunt bij intuïtief schilderen vertrouwen op "de techniek" in je. 

Ben je nieuwsgierig en wil je het een keer ervaren. Hou mijn site in de gaten voor de data dat ik deze workshop geef. 

Kosten €30,00 p.p.


 "Jezelf in beeld"

Tijdens deze workshop ga je een moodboard maken van jezelf. Hierin kun je jouw talenten, wensen, verlangens, interesses, etc in kaart brengen. Misschien geeft dat juist jou dat ene zetje om echt voor jezelf te kiezen en te gaan doen waar jouw hart naar verlangd. Of misschien is het een bevestiging dat het goed is wat je nu doet.

Kosten €30,00 p.p. 


Ouder en kind schilderen 

Tijdens deze workshop ga je samen een schilderij maken. Kijk wat er ontstaat. Ga samen met je eigen kind terug in het "kind" mogen zijn. Speel en geniet. 

Kosten €30,00 per volwassene en €20,00 per kind

 

 

Wil je een workshop op maat. Neem vrijblijvend contact met me op. Dan maak ik een passende creatieve workshop. 


3D schilderen

Workshop 3D schilderen bestaat uit 3 lessen waarin je een schilderij gaan maken. Het wordt opgebouwd in 3 fases. De fases die je in het schilderen doorloopt zijn niet alleen technisch. Ook heeft het een innerlijke opbouw. Hierdoor ga je met persoonlijke thema’s aan de slag en wordt het echt een uniek schilderij.

Kosten €110,00 p.p. inclusief materiaal

Workshop Innerlijk krachtdier

Ontdek je innerlijke krachtdier tijdens deze workshop. Welk dier staat naast je en over welke eigenschappen beschikt dit dier die jou kunnen helpen en steunen in je leven. 

 

In deze roerige tijd waar we aan de hand mee worden genomen door de druk van de maatschappij, raken we soms bewust of onbewust verwijderd van "onszelf". Wie ben je en waar sta je voor? Dan kan het fijn zijn om op een ontspannen en creatieve manier aan het werk te gaan en in contact te komen met je kwaliteiten. Handvatten krijgen en jezelf weer bewust worden van je innerlijke kracht. 

De workshop is van 10u tot 15.30u. Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor het drinken, wat lekkers bij de koffie en soep bij de lunch. 

 

Kosten €75,00 p.p.