Workshops

Intuïtief schilderen

Maandelijks geef ik een workshop intuïtief schilderen. Wat is intuïtief schilderen? Je gaat los vanuit het denken en met je gevoel "vanuit je hart" aan het werk. Wat "jouw hart" je ingeeft komt op papier te staan. Wat heeft jouw hart je te vertellen? 

Binnen het intuïtief schilderen is het proces misschien wel belangrijker dan het eindresultaat. 

Moet je goed kunnen schilderen? Nee dat moet zeker niet. Je kunt bij intuïtief schilderen vertrouwen op "de techniek" in je. 

Ben je nieuwsgierig en wil je het een keer ervaren. Hou mijn site in de gaten voor de data dat ik deze workshop geef. 

Kosten €30,00 p.p.

 "Jezelf in beeld"

Tijdens deze workshop ga je een moodboard maken van jezelf. Hierin kun je jouw talenten, wensen, verlangens, interesses, etc in kaart brengen. Misschien geeft dat juist jou dat ene zetje om echt voor jezelf te kiezen en te gaan doen waar jouw hart naar verlangd. Of misschien is het een bevestiging dat het goed is wat je nu doet.

Kosten €30,00 p.p. 

3D schilderen

Workshop 3D schilderen bestaat uit 3 lessen waarin je een schilderij gaan maken. Het wordt opgebouwd in 3 fases. De fases die je in het schilderen doorloopt zijn niet alleen technisch. Ook heeft het een innerlijke opbouw. Hierdoor ga je met persoonlijke thema’s aan de slag en wordt het echt een uniek schilderij.

Kosten €110,00 p.p. inclusief materiaal

Ouder en kind schilderen 

Tijdens deze workshop ga je samen een schilderij maken. Kijk wat er ontstaat. Ga samen met je eigen kind terug in het "kind" mogen zijn. Speel en geniet. 

Kosten €30,00 per volwassene en €20,00 per kind

 

 

Wil je een workshop op maat. Neem vrijblijvend contact met me op. Dan maak ik een passende creatieve workshop.