Teambuilding

Samenwerken, verschillende collega's, werkdruk, verwachtingen, talenten. Waar sta jij binnen het team van collega's. En waar staan jouw collega's? Zien zij jouw kwaliteiten en zie jij de kwaliteiten van jouw collega's. Komen deze ook tot hun recht?

Waar sta jij in jouw team? Waar zit jouw kracht? Wat heeft jouw team nodig?

Misschien zijn er knelpunten waarvan de oorzaak niet helemaal duidelijk is. Is het misschien moeilijk om goed met elkaar te communiceren. Hoe ga je als team om met de veranderingen? Hoe vergroot je je het plezier in jouw werk? 

Tijdens een teambuilding gaan we samen creatief aan het werk. Vooraf kan er een vraag ingediend worden waar ik het creatief werk op af kan stemmen. Ik werk met groepen van minimaal 4 personen tot maximaal 16 personen. In verband met Covid-19 kan ik momenteel alleen groepen van maximaal 6 personen in mijn atelier ontvangen. Is de groep groter ben ik bereid om op locatie te komen. Dan graag zelf locatie organiseren. En daarnaast wijzigen steeds weer de regels en de maatregelen omtrent dit virus. Ook ik zal hiermee rekening houden.