Nieuws

Deze teambuilding mag je in 2023 niet missen!

 

Jouw Talent is je Kracht

Naast mijn functie als kunstzinnig dynamisch coach werk ik al vele jaren in de gezondheidszorg. In mijn hele carrière in de gezondheidszorg heb ik vele veranderingen meegemaakt. Deze veranderingen zijn niet altijd leuk. En toch zie ik de mogelijkheid om werkplezier te houden of weer terug te krijgen. En dat is fijn voor het team, maar ook voor de werkgever. Op het moment dat je gemotiveerde zorg-professionals in je team hebt, zorgt dit ook voor beter functioneren en productiviteit.

Ik bied een dynamische teambuilding, waarin we letterlijk en figuurlijk in beweging komen.

Tijdens deze eendaagse teambuilding gaan we individueel en met de groep aan het werk. Waar zitten je talenten? Waar zet jij die in je team in? Wat bied je werkgever en wat heb jij je werkgever te bieden.

Aan het einde van de dag heb je naast persoonlijk inzicht ook inzicht in de groepsdynamiek van je team. Aan jullie om met deze inzichten aan de slag te gaan.

Mocht er daarna nog behoefte zijn voor extra ondersteuning kan dat altijd besproken worden.

 

Inhoud van de teambuilding

De teambuilding duurt ongeveer 5-6 uur inclusief pauze van 1 uur. Dit een beetje afhankelijk van de grootte van de groep.

In de ochtend komen we letterlijk in beweging. We gaan loskomen van de dagelijkse sleur. Dit betekent ook echt telefoons uit en niet bereikbaar zijn voor andere activiteiten.

Na het loskomen en landen in de teambuilding gaan we boetseren. Ja met klei gaan we een figuur maken. Het resultaat is niet het belangrijkste. De betekenis voor jezelf is belangrijk. We gaan met het figuur aan het werk. En daarbij heb ik individuele vragen. Dit onderdeel is ook op het individu gericht.

Daarna nemen we pauze.

Na de pauze gaan we in de groep verder. We gaan daar de plaats in het team of organisatie nemen. Dit is een groepsactiviteit.

Tot slot gaan we nabespreken. De belangrijkste vragen zijn vooral; “Wat neem je mee?” en “Wat laat je los?”

 

Nodig een ruimte waarin bewogen kan worden en tafels om aan te werken. En het zou fijn zijn om een ruimte te hebben waar je handen kunt wassen.

Heeft jouw team het nodig om in beweging te komen! En verborgen talenten zichtbaar maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met me op. Wie weet hebben we in 2023 een date!